Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x²-sx+p=0 s suma ; p produsul ; s=-3-1=-4 ; p=-1*(-3)=3 ; x²+4x+3=0 ; (x+3)(x+1)=0
Răspuns:
- x²+4x+3=0
Explicație pas cu pas:
- forma generală
- x² - Sx + P = 0
- S = suma soluțiilor
- P = produsul soluțiilor
- S = (- 3) + (- 1) = - 4
- P = (- 3) · (- 1) = +3
- x² - (- 4)x + 3 = 0
- x²+4x+3=0
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.