Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Aplici formula
AB=√[(xa-xB)²+(yA-yB)²]
AB=√[(3-(-5))²+(2-(-4))²]
√(3+5)²+(2+4)²]=
√8²+6²=√64+36=√100=
10
Răspuns:
AB = 10 cm
Explicație pas cu pas:
AB = √( x₂ - x₁ )² + ( y₂ - y₁ )²
AB = √( - 5 - 3 )² + ( - 4 - 2 )²
AB = √( - 8 )² + ( - 6 )²
AB = √64 + 36
AB = √100 ⇒ AB = 10 cm.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.