a) 8. Rezolvați prin metoda substituției următoarele sisteme: (2(x + y)-3y=-11 (3(x+2)-2y=2 b) -4x+3(x+y)=18' (3x+4(7-y)=26 c) (2x+3(y + x)=-1 [2(x+y)+4x=12 ; d) 3(x+y)-2y=1 (3x-2(x+2y)=-11' e) 2(7x+y)-3(2x-y)=-1. (2(3x+2y)+2(-x-4y)=-12 (3(2x-3y)+5y=-24 ; f) 2(5x+y)-4y=-14 VA ROG EU MULT AJUTORR
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.