Răspuns :
Răspuns:
f(a-2)= a-2+1=a-1
f(a)=a+1
f(a+1)=a+1+1=a+2
a-1+a+1+a+2=8
3a+2=8
3a=6
a=2
f(x) = x + 1
f(a-2) = a - 1 inlocuiesti pe x cu (a - 2)
f(a) = a + 1
f(a+1) = a+2
a-1+a+1+a+2 = 8
3a+2=8 |-2
3a=6|:3
a = 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.