20 Rezolvați prin metoda substituţiei următoarele sisteme de ecuații: (2x+3y=5+2y. 4x+2y=7+x מי 3(x-1)+y=-5 b b +c (x+2=16-4y. 2x+2(y+1)=6 -3x=4y-34 (2(x+4)=-3(y-5)* 2y=4-3x f x=2(y+1)-16 -3x= y +1 (4(x+5)-2=5(y+3). Te -x+2(y+4)=11
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.