👤

-3+4-(-5)
➤ 6+3.(-2)
➤ 7+4(-3)


Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

-3+4+5=6

6+3(-2)=6-6=0

7-12=-5

-(+)= -

(+)(-)= -

-(-)=+

Răspuns:

-3+4-(-5)= 1-(-5)=6

6+3.(-2)= 6-6=0

7+4(-3)=7+(-12)= - 5

Explicație pas cu pas:

Trebuie sas a știi regulile semnelor - -

+-

++

-+

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari