Răspuns :
Răspuns:
[tex]pentru \: a) \:cum \: a(2 \: \: 6) = gf \\ f(2) = 6 \\ (m - 3) \times 2 + 4 = 6 \\ (m - 3) \times 2 = 2 \\ m - 3 = 1 \\ m = 4 \\ \\ pentru \: b) \: m = 4 \\ f(x) = (4 - 3)x + 4 = x + 4 \\ gf \: intersectat \: cu \: ox \: = \: f(x) = 0 \\ x + 4 = 0 \\ x = - 4 \\ a( - 4 \: \: 0) \\ gf \: inter \: cu \: oy \: = x = 0 \\ f(0) = 0 + 4 = 4 \\ b(0 \: \: 4) \\ din \: desen \: reiese \: ca \: lungimea \: gf \: este \: 8 \sqrt{2} [/tex]
Explicație pas cu pas:
dacă am greșit pe unde va, sper sa ma corecteze cineva ... succes în continuare :)
Răspuns:
a) condiția este
f(2)=6
f(2)=2(m-3)+4=6
2m-6+4=6
2m=6+6-4=8
m=4
f(x)=x+4
f(-4)=0,A(-4,0)
f4)=4+4=8, B(4,8)
graficul este segmentul AB
AB=rad din (( YB-YA)^2+(XB-XA)^2))
rad din (8^2+(4+4)^2)=rad din 128=8*rad din 2
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.