Răspuns :
Răspuns:
a=2
Explicație pas cu pas:
a×b+15×a+a×c=60
a(b+15+c)=60
a(15+15)=60
30a=60
a=60:30
a=2
Sper că ți-am fost de ajutor și este corect!)))
Răspuns:
- a = - 2
Explicație pas cu pas:
b + c = 15
a × b + 15 × a + a × c = - 60
Dăm factor comun pe a și apoi calculăm
a × (b + 15 + c) = - 60
știm că b + c = 15 înlocuim și calculăm
a × (15 + 15) = - 60
a × 30 = - 60
a = - 60 : 30
a = - 2
==pav38==
Baftă multă !
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.