Răspuns :
5/3 - (1/2 + 1/2) = 5/3 - 1 = 5/3 - 3/3 = (5-3) / 3 = 2/3
" / " = supra
" / " = supra
[tex]\it \dfrac{5}{3}-\bigg(\dfrac{1}{2}+\dfrac{1}{2}\bigg)=1\dfrac{2}{3}-1=\dfrac{2}{3}[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.