Răspuns :
A= {3/2x²-5x+4≤0 l x=Z}
B={ x=Z l 0≤x≤3 }
demonstrație
1) 3/2x²-5x+4≤0
3/2>0 => expresia are un minim
1/2(3x-4)(x-2)≤0
x1=4/3 și x2=2
A={ 2}
2) B={ x=Z l 0≤x≤3 }
B={0,1,2,3}
A U B= {0,1,2,3}
A n B={2}
A \ B= 0 (fi)
B \ A= {0,1,3}
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.