Răspuns :
Răspuns:
26
2a+3b-7=6 Înmulțim ecuatia cu 4 =>
8a+12b-28=26 Înmulțim ecuatia -1 =>
-8a-12b+28=26
Răspuns:
[tex]\boldsymbol{ \red{-24 }}[/tex]
Explicație pas cu pas:
Avem relația:
2a+3b-7=6
◉ Adunăm 7
2a+3b-7+7=6+7
2a+3b=13
◉ Înmulțim cu 4
8a+12b=52
◉ Înmulțim cu (-1) și se schimbă toate semnele
-8a-12b=-52
◉ Adunăm 28
-8a-12b+28=-52+28
-8a-12b+28=-24
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.