Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
la punctul (b)folosesti formula (a-b)²=a²-2a*b +b²
-
a=√6
b=√3-√2
-
b²+2a=(√3-√2)²+2*√6
b²+2a=(√3)²-2*√3*√2+(√2)²+2√6
b²+2a=3-2√6+2+2√6
b²+2a= se reduce -2√6 cu ...+2√6 (se taie)
b²+2a= 3+2
b²+2a=5 (b)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.