Răspuns :
x+y=76
x/y=3, de unde x=3y
3y+y=76, de unde 4y=76, rezultă ca y=19
x+19=76, de unde x=57
x/y=3, de unde x=3y
3y+y=76, de unde 4y=76, rezultă ca y=19
x+19=76, de unde x=57
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.