Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
ce se pune se aduna la cantitatea initiala
ce se ia se scade din aceasta
in final avem:
46,5 kg+ 2,3 kg-1,7 kg= 47,1 kg
Răspuns:
[tex]a+b=46,5\\\\a+2,3+b-1,7=a+b+0,6=46,5+0,6=47,1kg[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.