👤

13 Rezolvați ecuațiile:
3(x+5)-6(x-2)=4(x+2)-5(x-4) + 1; b 2(2x+7)+3(x-1)=6(x-3) + 18;
c 15(x-1)+4(2-3x) 11-2(x+4);
e 10(3x)+6(x+ 3)=19+7(2x-1).
2x+5+ 3(3x-1)=8(1-7x)+2+3x;
Consolidare


Răspuns :

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari