3x+ b) a) 4x+3y=3 (3x+5y=8 (3x+4) e) (2x+y=-2. f) 4x+5y=8 (2x-y=1 (3x+2y=19' 3x-5y=18 g) (6x+4y=-6h) a) 4x- PE Aplicare şi exersare ** Rezolv (2x- 3(x (2(2 c) 3(2 Rezolvați prin metoda substituției următoarele sisteme: b. Rezol (2x+y=8-2x (2x-5y=11 20 a) 3(x-y)-2y=29" b) 3(x+y)-2x=11' c) (2(x+3)- a) 30 (3(x+4)+y=3 [4x-3y=13 d) e) (x+2(y+5)=2 |2(x-y)+5y=-7 f) |5x-3). 20 (5(x+2)- 30 c) x+2. Rez 8. Rezolvați prin metoda substituției următoarele sisteme: (3 a) (2(x+y)-3y=-11 a) b) (3(x+2)-2y=2 -4x+3(x+y)=18 3x+4(7-y)=26' c) 2x+3(y+x)=-1 c) 3(x+y)-2y=1 d) 2(x+y)+4x=12 5. Re 3x-2(x+2y)=-11 a)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.