Răspuns :
Răspuns:
a + b = 435
a - b = 63
a - b = 63
a = 63 + b
înlocuim în prima relație din datele problemei
63 + b + b = 435
63 + 2b = 435
2b = 435 - 63
2b = 372
b = 372 : 2
b = 186
a + 186 = 435
a = 435 - 186
a = 249
Verificare
249 + 186 = 435
249 - 186 = 63
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.