Răspuns :
Răspuns:
f(rad din 2)=rad din 5
f(rad din 2)=a*rad din 2*rad din 2+b*rad din 5
rad din 5=2a+b*rad din 5
rad din 5(1-b)=2a
a,b raționali sg soluție
1-b=0 și
2a=0 a=0
și b=1
f = rad din 5 ,constanta
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.