Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1=(-10)^0
-10=(-10)^1
-1000=(-10)^3
10000000=(-10)^7
1=(1)^3
-1=(-1)^3
-27=(-3)^3
-125=(-5)^3
1000=(10)^3
[tex]\it 1=(-10)^0;\ \ \ -10=(-10)^1;\ \ \ 100=(-10)^2;\ \ \ -1000=(-10)^3;\\ \\ \\ -10\ 000\ 000=(-10)^7\\ \\ \\ 1=1^3;\ \ \ -1=(-1)^3;\ \ \ -27=(-3)^3;\ \ \ -125=(-5)^3;\ \ \ 1000=10^3[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.