Răspuns:
Nu prea am inteles ce trebuia de aflat dar uite aici un exeplu pas cu pas
Explicație pas cu pas:
Pentru a rezolva această expresie, putem folosi proprietățile operațiilor cu numere întregi și cu paranteze. Începem prin simplificarea termenilor din paranteze:
(-27 + 13) = (-14)
(-27 + 23) = (-4)
(-27 + 33) = 6
Apoi, înmulțim rezultatele obținute:
(-14) * (-4) * ... * (6) = 14 * 4 * ... * 6
Calculăm produsul numerelor:
14 * 4 * ... * 6 = 14 * 4 * 6 = 336
Însă, pentru că avem și înmulțire cu 2, rezultatul final va fi:
336 * 2 = 672