Răspuns :
\[ x^2 - 9 = 0 \]
Folosind identitatea \( a^2 - b^2 = (a - b)(a + b) \), putem rescrie ecuația ca:
\[ (x - 3)(x + 3) = 0 \]
Soluțiile sunt \( x = 3 \) și \( x = -3 \).
Răspuns:
cine vbj CLS Diego fost bunuri din gust hjdjdbdbdjsjjsjdnnjjjsjsjsjsjxickdjdjdjdidjdjjxjcj. h hjsjskkxkxdkkskd
Explicație pas cu pas:
jduduhdhxcjjcjcxhjdjdj
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.