8. Rezolvați prin metoda substituției următoarele sisteme: [2(x+y)-3y=-11 [3(x+2)-2y=2 a) b) -4x+3(x+y)=18' 3x+4(7-y)=26' (2x+3(y+x)=-1 c) (2(x+y)+4x=12 d) 3(x+y)-2y=1 (3x-2(x+2y)=-11' [2(7x+y)-3(2x-y)=-1 e) f) [2(3x+2y)+2(-x-4y)=-12 3(2x-3y)+5y=-24 2(5x+y)-4y=-1 Va rooooggg!!!!!!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.