27 Rezolvați ecuațiile: a 2x(4+2√3)-√√3(5x+3√√3)= 2√√3(3√3-x)+2(4x-9); b (√5-2√3)-x+2x(√5+√3)=√125+2x√√5; c 2-√3+2x(2-√√3)= 4(x-√3)+√√27; d x√2+1+√2+x(1+√√2)+x(3+2√2)=5(3+√2)-2(3+2√2); √5-2+x(√5-2)= x(2+√5)-(√5+2); + √3(√2x+1)+√2(√3x+1)=2x(√√6 +1)-(√√3-√√2).
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.