Răspuns :
Răspuns:
Salut! Ai rezolvarea atașată
Explicație pas cu pas:
Spor!
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
[12×(4×b-3)-9×(4×b-3)]×14=714
12×(4×b-3)-9×(4×b-3) = 714 : 14 = 51
(4×b-3)×(12 - 9) = 51
(4×b-3)×3 = 51
4×b-3 = 51 : 3 = 17
4×b = 17 + 3 = 20
b = 20 : 4 = 5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.