Răspuns :
Răspuns:
produsul este 0
Explicație pas cu pas:
se observa ca f(3) =9-9=0
deci tot produsul este 0
as simple as that!!
Răspuns:
[tex]\boldsymbol{ \red{0}}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]f(x) = x^2 - 3x[/tex]
Se înlocuiește x cu valorile indicate și se calculează:
f(1) = 1² - 3 · 1 = 1 - 3 = -2
f(2) = 2² - 3 · 2 = 4 - 6 = -2
f(3) = 3² - 3 · 3 = 9 - 9 = 0
f(4) = 4² - 3 · 4 = 16 - 12 = 4
Produsul este:
f(1)•f(2)•f(3)•f(4) = (-2)•(-2)•0•4 = 0
(deoarece unul dintre factori este 0)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.