Răspuns :
Răspuns:
2x(x+1)-(x+rad2)(x-rad2)
2x²+2x-(x²-xrad2+xrad2-2)
2x²+2x-x²+2
x²+2x+2=3
=>x²+2x+2-3=0
=>x²+2x-1=0
delta= 2²-4×1×(-1)
delta=4+4=8= 2rad2
x1= -b-rad delta/2a
x2=-b+rad delta/2a
x1= -2-rad 2rad2/2
x2= -2+rad 2rad2/2
S=Multimea vida deoarece necunoscutele nu verifica egalitatea ecuatiei.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.