👤

15. Rezolvați sistemele: [3(2x+2y+5)+2(2x [2(x-y-4)-3(2x a) - 4y-7)=-13 - y + 5) = -18 c) ; b) [3(x-y+6)-2(3x - 2y + 4) = -15 [2(2x-3y+5)-3(3x − 3y+4)=-11' 16. Rezolvati prin metoda substitutiei sistemele: d) -3) = 2 [2(3x+y-2)-3(x+4y− 3) = −19 3(x+2y-1)-2(2x+4y-5)=-1' [3(2x+y+5)-2(4x+3y + 7) = 3 3(2x+3y-4)-2(2x+4y-9) = 12​

Răspuns :

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari