Răspuns :
Răspuns:
3^x+2=3^2(1-x)
x+2=2(1-x)
x+2=2-2x
x+2-2+2x=0
x+2x=0
3x=0=> x=0.
Răspuns:
[tex]3^{x+2} =(3^2)^{1-x} \\\\3^{x+2} =3^{2-2x} \\\\x+2=2-2x\\\\x+2x=2-2\\\\3x=0= > x=0[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.