Răspuns :
Folosești formula de calcul prescurtat
[tex] \boxed{a^2 -b^2 = (a-b)(a+b)} [/tex]
Pe care trebuie sa o știi pe de rost
Îl scriem pe 36 ca 6 la puterea a doua.
[tex] x^2 -36 \\ = x^2 -6^2 \\ = \tt (x-6)(x+6) [/tex]
[tex] \boxed{a^2 -b^2 = (a-b)(a+b)} [/tex]
Pe care trebuie sa o știi pe de rost
Îl scriem pe 36 ca 6 la puterea a doua.
[tex] x^2 -36 \\ = x^2 -6^2 \\ = \tt (x-6)(x+6) [/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.