Răspuns :
Răspuns:
a+b=(a-b)×4
a-b=a+b-24
a+b=a-b+24
4a-4b=a-b=24
4a-4b-b=24
3a-3b=24
3(a-b)=24
a-b=24÷3
a-b=8
a=b+8
a+b=4×8=32
b+8+b=32
2b+8=32
2b=32-8
2b=24
b=24÷2
b=12
a=32-12
a=20
20+12=4×(20-12)
32=4×8
32=32
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.