Răspuns :
Răspuns:
[tex]a+b=32+a-b= > 2b=32= > b=32:2= > b=16\\\\(a+b):(a-b)=2rest8= > a+b=2*(a-b)+8\\\\a+16=2*(a-16)+8\\\\a+16=2a-32+8\\\\16+24=2a-a\\\\a=40\\\\\\a=40;b=16[/tex]
a + b = 32 + a - b => b = 32 - b => b = 32 /2 = 16
(a + b) / (a - b) = 2 rest 8 => (a + 16) = 2 * (a - 16) + 8 => a + 16 = 2 * a - 32 + 8 => a + 16 + 32 - 8 = 2 * a => a + 40 = 2 * a => a = 40
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.