Răspuns :
6-5:[4-3:(2-2:b)]=1
5:[4-3:(2-2:b)] notam a
6 -a= 1
a= 6-1=5
5:[4-3:(2-2:b)]= 5
[4-3:(2-2:b)] notam c
5 : c = 5
c= 5: 5= 1
4-3:(2-2:b) = 1
3:(2-2:b) notam d
4 - d= 1
d= 4-1=3
3:(2-2:b) = 3
(2-2:b) notam e
3: e= 3
e= 3 :3 = 1
2-2:b= 1
2 : b= 2
b= 2:2= 1
b= 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.