17. Fie expresia E(x) = 1 x+1 4 -+ a) Determinați x = R pentru care expresia este definită. 7(x+2) b) Arătaţi că E(x) = x-3 13–5x 1-x² 2x+10 x² +6x+5 x-3 x² + 3x + 2 c) Determinați xe Z pentru care E(x) = Z. 10 13
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.