Răspuns :
Răspuns:
a=54
b=13
c=26
Explicație pas cu pas:
Datele problemei :
a+b+c=93
a+b=67
b=c:2
Dacă a + b=67, atunci înlocuim în promblemă:
a+b+c=93
67+c=93
c=93-67
c=26
Acum ,că am aflat numărul natural c(c=26), acum putem afla numărul natural b:
b=c:2
b=26:2
b=13
Am aflat b (b=13).Dacă a+b=67,atunci numărul natural a va fi:
a+b=67
a+13=67
a=67-13
a=54
Verificare:
54+13+26=93
Sper că e ok!
Succes în continuare! ❤️
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.