👤

27 Rezolvați ecuațiile: a 2x(4+2√3)-√√3(5x+3√√3)=2√√3(3√√3 − x)+2(4x −9) ; b (√5−2√3).x+2x(√5 +√3)=√125+2x√√5; c 2-√√3+2x(2-√√3)= 4(x-√√3)+√√27; d x√2+1+√2+x(1+√√2)+x(3+2√√2) = 5(3+√√2)-2(3+2√2) √5−2+x(√5 − 2) = x(2 + √5) − (√5 + 2); † √√3(√√2x+1)+√√2(√3x + 1) = 2x(√√6 +1)−(√3-√2).​

Răspuns :

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari