Răspuns :
Răspuns:
Pentru a rezolva această problemă, putem folosi algebră și rezolvăm ecuația:
\( (75 - x)(73 - 64) = 28 + 35 \)
Deci, avem:
\( (75 - x)(9) = 63 \)
Simplificăm și rezolvăm pentru x:
\( 675 - 9x = 63 \)
\( -9x = 63 - 675 \)
\( -9x = -612 \)
\( x = \frac{-612}{-9} \)
\( x = 68 \)
Deci, celălalt factor este 68.
Explicație pas cu pas:
X x (73 - 64) = 63
X x 9 = 63
X = 63 : 9
X = 7
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.