Răspuns :
Răspuns:
[tex] \frac{6}{a - 3} \leqslant \frac{12}{4} \\ (a - 3) \times 12 = 6 \times 4 \\ 12a - 36 = 24 \\ 12a = 24 + 36 \\ 12a = 60 \\ a = 5[/tex]
[tex] = > \frac{6}{5 - 3} \leqslant \frac{12}{4} \\ \frac{6}{2} \leqslant 3 \\ 3 \leqslant 3 \\ = > 3 = 3[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.