Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
9+8×[7+6×(5+4×3)-2×1]-10×10=
9+8×[7+6×(5+12)-2]-100=
9+8×[7+6×17-2]-100=
9+8×[7+102-2]-100=
9+8×107-100=
9+856-100 = 865-100 = 765
Răspuns:
9+8×[7+6×(5+12)-2×1]-100=
9+8×[7+6×17-2]-100=
9+8×[7+102-2]-100=
9+8×[109-2]-100=
9+8×107-100=
9+856-100=
865-100=
=765
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.