Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
9 x ( c : 6 ) = 2 x 3 x 6
9 x ( c : 6 ) = 6 x 6
9 x ( c : 6 ) = 36
c : 6 = 36 : 9
c : 6 = 4
c = 6 x 4
c = 24
Răspuns:
c = 24
Explicație pas cu pas:
Pentru a rezolva această ecuație, împărțim ambele părți la 9:
[tex]\[ \frac{9c}{6} = 2 \times 3 \times 6 \][/tex]
Simplificăm și rezolvăm:
[tex]\frac{3c}{2} = 36[/tex]
Înmulțim ambele părți cu
[tex]\frac{2}{3}[/tex]
c = 24
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.