Rezolvi ecuația f(x)=g(x) și obții abscisa punctului de intersecție cerut. 1-x=x+2 => 1-2=x+x=> -1=2x=> x=-1/2; atunci g(-1/2)=2-1/2 => g(-1/2)=3/2=> A(-1/2;3/2) este punctul de intersecție cerut.Bafta!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.