Răspuns :
Avem trei ecuații:
1. a + b = 31
2. b + c = 35
3. a + c = 26
Pasul 1: Putem rezolva ecuația (1) pentru a, obținând a = 31 - b.
Pasul 2: Înlocuim valoarea lui a în ecuația (3), obținând (31 - b) + c = 26.
Pasul 3: Simplificăm această ecuație pentru a obține relația dintre b și c, obținând c = 26 - 31 + b.
Pasul 4: Înlocuim valorile lui a și c în ecuația (2), obținând (31 - b) + (26 - 31 + b) = 35.
Pasul 5: Simplificăm această ecuație pentru a găsi valoarea lui b.
Pasul 6: După ce găsim valoarea lui b, putem înlocui în ecuațiile inițiale pentru a găsi valorile lui a și c.
Sper că ai înțeles ce am vrut sa spun
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.