👤

Rezolva ecuația :2(x+3)-1=1,6

Răspuns :

Răspuns:

2(x+3)-1=1,6|+1

2(x+3)=2,6

2x+6=2,6|-6

2x=-3,4|:2

x=-1,7

S={-1,7}

Explicație pas cu pas:

Proba:2(-1,7+3)-1=2(1,3)-1=2,6-1=1,6.

Sper că te-am ajutat!

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari