Răspuns :
Răspuns:
Sigur, tabelul poate fi reprezentat astfel:
Expresie Rezultat
(-3) (-3) (-3) (-3)^3
(-2) - (-2) (-2) (-2) (-2)^4
(-2) (-2) (-2) : 0 (-2)^3 : 0
(+3) (+3) (+2) (+2) (+2) (+3)^2 (+2)^4
Acum, să calculăm rezultatele:
(-3) (-3) (-3) = (-3)^3 = -27
(-2) - (-2) (-2) (-2) = (-2)^4 = 16
(-2) (-2) (-2) : 0 = (-2)^3 : 0 = (-8) : 0 = nu este definit (divizare la zero)
(+3) (+3) (+2) (+2) (+2) = (+3)^2 (+2)^4 = 9 * 16 = 144
Deci, rezultatele sunt:
(-3)^3 = -27
(-2)^4 = 16
(-2)^3 : 0 este indefinit (divizare la zero)
(+3)^2 (+2)^4 = 144
sper că te-am ajutat
Răspuns:
uv9dcwkovdwojcdwbpjwdcpqcrjbpjb2rpkb2rc0khjcrwhicwrhi0vr2pvr2ipjhdcwbkpdwvbipr2ckpbr2gbpkr2vbir2g2frib0
Explicație pas cu pas:
Tia raspuns asta deja scz!!!!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.