👤

6. Calculaţi: (√2+1)(√2-1); b. (√3-√2)(√√3+ √2); c. (2-√3)(2 + √/3); d. (2√3-3√5)(2√3+3√5).​

Răspuns :

(A+B)(A-B)=A*A-B*B
Asa ca la prima 2-1=1
La a doua 3-2=1
La a treia 2*2-3=4-3=1
La a patra 2*2*3-3*3*5=12-45=-32
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari