👤

2(3x+1)-2=5(x+2)+x-3​

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

2(3x+1)-2=5(x+2)+x-3​ <=>

6x+2-2 = 5x+10+x-3 <=>

6x = 6x+7 =>

6x-6x = 7 => 0 = 7 ,

ecuatie nedeterminata , sau egalitatea nu este adevarata.

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari