Răspuns :
Răspuns:
nu stiu ca nu am făcut asta la scoala
Răspuns:
[tex] \frac{2y - 1}{3y + 5} = \frac{4}{9} = > (2y - 1) \times 9 = (3y + 5) \times 4 = > 18y - 9 = 12y + 20 = > 18y - 12y = 20 + 9 = > 8y = 29 = > y = \frac{29}{8} .[/tex]
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.