Răspuns :
Răspuns:
Pare că vrei să demonstrez că expresia E(x) = 1 + 4x pentru orice număr real x. Să vedem cum putem face asta!
Pentru a arăta că E(x) = 1 + 4x, trebuie să înlocuim x în expresie și să vedem dacă rezultă aceeași valoare.
Înlocuim x în expresia inițială E(x) = 1 + a) - ( ¹ · ² ) - ( - ¹) - ² ( × + )( * ) 2 cu x-ul nostru, și anume E(x) = 1 + 4x. Acum, să simplificăm expresia:
E(x) = 1 + a) - ( ¹ · ² ) - ( - ¹) - ² ( × + )( * ) 2
E(x) = 1 + 4x
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.