Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
ab=126
b+c=108
a+c=26
-
ab+bc+ 126+108
ab+bc=234
b*(a+c) =234
b*26=234
b=234:26
b= 9
-
ab=a*9
a*9=126
a= 126:9
a= 14
-
a+c=26
14+c=26
c=26-14
c= 12
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.