👤

3(2x+3)-2(3x+2)=-3(x+2)+2

Răspuns :

Răspuns:

  • x = - 3

Explicație pas cu pas:

3(2x+3)-2(3x+2)=-3(x+2)+2

6x + 9 - 6x - 4 = - 3x - 6 + 2

5 = - 3x - 4

5 + 4 = - 3x

9 = - 3x

x = 9 : (-3)

x = - 3

Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.


Wix Learning: Alte intrebari