Răspuns :
Răspuns:
[tex] {2}^{90} = ( {2}^{3} )^{30} = {8}^{30} [/tex]
[tex] {3}^{60} = ( {3}^{2} )^{30} = {9}^{30} [/tex]
[tex] = > {9}^{30} > {8}^{30} = > | {2}^{90} - {3}^{60} | = {3}^{60} - {2}^{90} [/tex]
[tex] {9}^{30} - {8}^{30} - {9}^{30} + {8}^{30} = 0[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.